Uslovi korištenja

Uslovi Korištenja za Web Shop neodent.ba

1. Opći uvjeti

1.1. Korištenje web shopa neodent.ba (u daljnjem tekstu “Web shop”) podložno je ovim Uslovima korištenja. Pristupanjem i korištenjem Web shopa, korisnici (u daljnjem tekstu “Korisnici”) prihvaćaju sve uslove navedene u ovim Uslovima korištenja.

2. Registracija

2.1. Za naručivanje proizvoda putem Web shopa, Korisnici mogu biti obavezni da se registruju i otvore korisnički račun.

2.2. Korisnici su odgovorni za održavanje tajnosti svojih korisničkih informacija i lozinki. Svaka aktivnost koja se odvija putem korisničkog računa smatra se da je izvršena od strane samog Korisnika.

3. Naručivanje i Plaćanje

3.1. Naručivanje proizvoda putem Web shopa zahtijeva popunjavanje narudžbenice i odabir načina plaćanja. Plaćanje se može vršiti putem različitih metoda navedenih na Web shopu.

3.2. Cijene proizvoda navedene na Web shopu su konačne i uključuju sve relevantne poreze i troškove dostave, osim ako nije drugačije naznačeno.

4. Dostava

4.1. Rokovi isporuke proizvoda variraju ovisno o dostavi i dostupnosti proizvoda. Web shop će nastojati isporučiti proizvode u najkraćem mogućem roku.

4.2. Korisnici su odgovorni za pružanje točnih i ažuriranih informacija za dostavu.

5. Povrat i Zamjena

5.1. Korisnici imaju pravo na povrat ili zamjenu proizvoda u skladu sa zakonskim pravilima i uvjetima navedenim na Web shopu.

6. Zaštita Privatnosti

6.1. Web shop će čuvati privatnost Korisnika i prikupljene osobne podatke koristiti isključivo u skladu sa svojom Politikom privatnosti.

7. Intelektualno Vlasništvo

7.1. Svi sadržaji na Web shopu, uključujući tekst, slike, logotipe i dizajn, zaštićeni su autorskim pravima i ostalim pravima intelektualnog vlasništva. Njihovo korištenje bez odobrenja može rezultirati pravnim postupcima.

8. Promjene Uvjeta Korištenja

8.1. Web shop zadržava pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Korisnici će biti obaviješteni o svakoj promjeni putem obavijesti na Web shopu.

9. Kontakt

9.1. Za sva pitanja, pritužbe ili kontaktiranje Web shopa, Korisnici mogu koristiti kontakt informacije navedene na Web shopu.