Politika privatnosti

Pravila Privatnosti za Web Trgovinu neodent.ba

1. Prikupljanje i Upotreba Informacija

1.1. Prilikom posjete našoj web trgovini, automatski prikupljamo određene informacije o vašoj interakciji s web stranicom, uključujući IP adresu, vrstu preglednika, datum i vrijeme pristupa, stranice koje ste posjetili i druge podatke o vašoj interakciji s web stranicom.

1.2. Koristimo “Google Analytics” i “Facebook Pixel” za praćenje korisničkog ponašanja na našoj web stranici u svrhu analize i poboljšanja naše ponude, kao i za oglašavanje i remarketing. Ovi alati mogu prikupljati informacije kao što su broj posjeta, trajanje posjete, stranice koje su posjećene i druge statističke podatke.

1.3. Korištenje “Google Analytics” i “Facebook Pixel” podložno je njihovim vlastitim pravilima privatnosti, a mi nemamo kontrolu nad tim podacima. Molimo vas da pregledate njihova pravila privatnosti za više informacija o tome kako se vaši podaci prikupljaju i obrađuju.

2. Kolačići (Cookies)

2.1. Koristimo kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti web stranice i personalizacije iskustva korisnika.

2.2. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju prilikom posjete našoj web stranici. Možete konfigurirati svoj preglednik tako da odbija kolačiće, no to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

3. Sigurnost Podataka

3.1. Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka. Međutim, napominjemo da nijedan način prijenosa ili pohrane podataka putem interneta nije potpuno siguran i ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših podataka.

4. Prava Korisnika

4.1. Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koje čuvamo i možete zatražiti ispravak, brisanje ili ograničenje obrade tih podataka.

4.2. Imate pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor na obradu vaših osobnih podataka.

5. Kontakt

5.1. Za sva pitanja ili zahtjeve vezane za vaše osobne podatke, možete nas kontaktirati putem kontaktnih informacija navedenih na našoj web stranici.