Pozivamo vas na radionicu “PRGF Endoret – Podmlađivanje kože PRGF krvnom plazmom”

PRGF Endoret Prirodna rejuvenacija kože!

Pridružite nam se na fascinantnom događaju posvećenom PRGF Endoret tehnologiji za rejuvenaciju kože!

📅 Datum: 27. april 2024
📍 Lokacija: Tuzla

RANE KOTIZACIJE 
Prijavite se do 15. Marta 2024. i osigurajte svoje mjesto za samo 600KM!

O čemu je riječ? 
Upoznajte se sa najnovijim dostignućima u regenerativnoj medicini i biološkim tretmanima koji mogu transformisati vašu kožu. Endoret® (PRGF®) tehnologija, rezultat istraživanja BTI Biotechnology Instituta, nudi sigurno i učinkovito rješenje za odgađanje procesa starenja i postizanje mladolikog izgleda.

 Šta Vas očekuje? 
Osim informativnog predavanja, imate priliku učestvovati u radionici gdje ćete moći raditi na modelu, pacijente za praktične demonstracije obezbjedjujemo mi za Vas!

Za sve informacije i prijave kontaktirajte Mirelu Gagulu na broj: 062 808 772 (Viber / WhatsApp).

Ne propustite priliku da saznate više o revolucionarnim tretmanima za vašu kožu! Prijavite se odmah! ✨

 


Dr. Jurica Šiljeg

Jurica Šiljeg, dr. dent. med. spec. oralni hirurg diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1999. godine, a 2005. je položio specijalistički ispit iz oralne hirurgije pod mentorstvom prof. dr. sc. Davora Kataneca. Svoju profesionalnu karijeru nastavlja u Stomatološkoj poliklinici Šiljeg u kojoj i danas radi.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Oralnokirurškog društva Hrvatske i Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku hirurgiju glave i vrata.

Stručno se usavršava i aktivno sudjeluje na mnogobrojnim tečajevima oralne kirurgije i estetske medicine diljem svijeta. Fokus interesa su mu BTI implantati i Endoret PRGF® tehnologija te njihova primjena u estetskoj medicini.

2017. je izabran za key opinion leadera BTI Biotechnology Instituta za Hrvatsku.