Instalacija stomatološke stolice Correcta S proizvođača Tekmil

Još jedna uspješno završena instalacija stomatološke stolice proizvođača Tekmil.

Naš najprodavaniji model stomatološke stolice Correcta S.

Zahvaljujemo se doktoricama Valentini i Kristini Vasiljević iz Doboja i zelimo im puno uspjeha i sreće u daljem radu.

 

Stomatološka stolica Correcta S je visokokvalitetna medicinska oprema dizajnirana posebno za stomatološke prakse i ordinacije. Ova stolica nudi brojne funkcionalnosti i karakteristike koje olakšavaju rad stomatologa i pružaju udobnost pacijentima. Evo nekoliko ključnih osobina ove stomatološke stolice:

Ergonomski dizajn: Stolica Correcta S ima ergonomski oblikovanu sjedalicu i naslon za leđa, što omogućava stomatologu udoban rad tokom dužih procedura.

Električno podešavanje: Visina stolice, naslona za leđa, i naslona za noge mogu se lako podešavati putem električnih mehanizama. Ovo olakšava prilagođavanje stolice različitim pacijentima i procedurama.

Sustav za upravljanje: Stolica ima intuitivan sustav upravljanja koji omogućava precizno podešavanje svih funkcija, uključujući položaj naslona za leđa, visinu stolice i kut naslona za noge.

Higijena i lako čišćenje: Materijali od kojih je izrađena stolica lako se čiste i dezinfikuju, što je od suštinskog značaja za održavanje higijene u stomatološkoj ordinaciji.

Udobnost pacijenata: Correcta S nudi udoban položaj za pacijente tokom tretmana, čime se smanjuje anksioznost i povećava njihovo zadovoljstvo.

Dodatna oprema: Stolica može biti opremljena dodatnom opremom kao što su svjetiljka, aspirator i druge medicinske naprave, što olakšava stomatološke procedure.

Stomatološka stolica Correcta S je izuzetno pouzdana i funkcionalna opcija za stomatologe koji traže visokokvalitetnu opremu za svoju praksu. Ova stolica kombinira udobnost pacijenata i praktičnost stomatologa, čineći stomatološke tretmane efikasnijim i prijatnijim za sve uključene.